På denna sida visar vi bilder och kommentarer som vi har fått från våra trevliga kunder.

Vill du också vara med? Fyll i rutorna nedanför, eller om du vill skicka in bilder så skickas dom till markus@pmimport.se

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Köpte 3 st lampor, skymningsrelä och dimmer 2014. Nu är det 2021 och dessa har varit igång konstant och har aldrig slutat att fungera. Era produkter har en fantastisk kvalitet. Vi har skjutit över 100 grisar med hjälp av dessa. Tack för fina produkter.

Mvh Krister Larsson

Hej! 
Har precis köpt paketet med 9w lampa dimmer och skymningsrelä. Snabb leverans (3 dagar) monterade upp grejerna idag. nu är det bara att vänta på att det skall bli den 16/4 . var uppe vid tornet ikväll och kollade, fantastiskt ljus. Mycket nöjd och kan rekommendera P&M Johansson. Mvh Anders Breitholtz

Hej! 
Vi köpte nyss ett paket av er med dimmer, timer och en lampa på 9w, och vi var ut idag och monterade upp det. Det ser väldigt lovande ut, och det ska bli spännande att ut och vaka nu när man ser grisarna ordentligt! Mvh Oskar och Urban.

Jag satte upp belysningen på eftermidagen redan på kvällen besök av en stor gris på 107 kg,belysningen är perfekt,bra kvalite,bra service,företaget rekommenderas varmt.

Lars Brunell

Köpte ytterligare en strålkastare från Er, denna gång en 3 watts som jag kör med fjärrkontroll. Monterade den på en höjd av 4 meter 30 meter från spridaren. Kvällen efter satte jag mig i "griskojan" beväpnad med min Blaser 9,3 x 57. Fick skjuta en galt på 100 kg, tyvärr med dåliga betar. I skottet lade sig galten som träffad av blixten, inget sparkande med benen. Kan verkligen rekommendera dessa strålkastare. 
Mvh/Lars-Erik

Vildsvin

Ville bara skriva och säga att jag är grymt nöjd med åtelbelysningen. Tack vare er så fick jag skjuta min första galt igår . Jag kör med dimmer och 9W lampa, lyser upp hur bra som helst. Helt underbar lampa som man ser kanon i, jag kommer rekommendera er till alla jag känner som ska köpa belysning. 
Mvh Anton Hulén

pil

Tack för en mycket fin belysning!
Den lyser som en liten fyr i skogen :)

PS grisarna var där redan samma natt

Vh Johan 

Hämtade min packet med åtelbelysning igår .. Det er verkligen bra kvalitet !! 

Tack för hjälp och bra service :-)

Med venlig hilsen

Lotte

Jag har handlat all åtelbelysning hos PMimport, alltid bra service, snabba leveranser och det känns alltid som om man får den hjälp man behöver när nått strulat eller man har specifika önskemål. 

Har köpt både LED-modulkit (egenkomponerat) och LED-strålkastare som fungerat finfint. Har även skjutits en rejäl galt i det gröna skenet som underlättar väldigt mycket vid skytte nattetid. LED-modulerna kan även dessa varmt rekommenderas samt att man sätter dem på en t.ex. träställning runt spridaren, ger kanonbra ljus (tog 5 moduler) i olika riktningar. 

Rekommenderar P&M Johanssons till alla mina jaktkompisar för att de har bra produkter och framför allt en vänligt inställd personal samt en mycket god service. 

mvh Patrik

Vildsvin

Första grisen i skenet av nya lampan!

Markus

Ville bara skriva och säga att jag är grymt nöjd med åtelbelysningen. Tack vare er så fick jag skjuta mitt första vildsvin för några veckor sen. Jag kör med dimmer och 9W lampa lyser upp hur bra som helst . Mvh Kenny Turunen

När jag fick hem Er 9 wattare var jag först lite tveksam men efter att ha monterat upp och justerat in den är jag helnöjd. Har 75-80 meter till åteln och har monterat belysningen på en höjd av 5 meter, det fungerar perfekt. Nu när det är snö blev det lite för skarpt sken så därför köpte jag en dimmer av Er. Har sedan tidigare en ledslinga under fodertunnan men den kommer i fortsättningen att fungera som ett komplement till 9 wattaren. 
Mvh//Lars-Erik

Vildsvin

Tack vare era lampor så blev det två grisar hem igår. Kan säga att dom bryr sig inte ett dugg om lamporna, vet inte om dom ser det gröna ljuset. Ni kan hälsa alla kommande kunder att köpa en sådan 9 wattare sen kan du slänga lampan på bössan och allt vad som kallas åtelbelysning. Det här var det bästa jag provat och kommer inte att söka något bättre. Kommer att rekommendera er till mina jaktkompisar. 
Mvh Tord

Vill bara meddela att lamporna fungerar utmärkt, så mycket ljus på bara 3 resp 9 Watt. 3 vildsvin fällda på 1 vecka i ljuset från lamporna.

Mvh
Per-Erik

Vildsvin

Hej!
Köpte en 9w lampa som jag monterade upp på fredag eftermiddag,, 2 timmar
senare sköt jag 2 grisar på 75 m. Helt suverän belysning jag är
helnöjd!!! Snabb lev o bra grejer!!  Kommer att handla mer av er och
rekommendera er till andra jaktkamrater...
Tack.
Mvh//Stig

Efter 2 bra skott framför eran 3w lampa var det skönt att tända upp den bärbara 9w, som vi har kopplat till ett mc batteri och leta upp den ena grisen som gick ut på hygget. Bra lampor, jättebra bemötande! rekommenderar alla som tror att dom har bra belysning att byta ut dom mot era 3w. Mvh Larsson

Vildsvin

Detta är den andra grisen jag har skjutit på 2 veckor!
Farsan sköt den lilla...

Mvh Robin

Fick hem lampan igår, blev sugen att prova så jag kopplade den på bilbatteriet. Vilket otroligt ljus lyste upp hela gårdsplanen!
Min 500wattare på maskinhallen lyser upp motsvarande yta som denna 9wattare. Är helt nöjd imorgon blir det montering på åtelkojan!

Mvh Göran

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen